Servicii

Serviciile noastre

Vrem sa oferim un pachet complet de servicii Clientilor nostri, de la infiintare si pe tot parcursul dezvoltarii afacerii, astfel incat acestia sa isi poata concentra eforturile asupra obiectului lor de activitate.
1

Contabilitate

Contabilitate financiară și de gestiune Inregistrarea documentelor primare in conformitate cu normele legale in vigoare si cu principiile...

1

Fiscalitate

Evidenta fiscala Calcul impozite si taxe fiscale; Intocmire si depunere declaratii fiscale; Intocmire si transmitere catre client a ordinelor de...

1

Consultanta financiara

Consultanta financiara Analiza performantelor financiare ale societatii si emiterea de solutii privind imbunatatirea acestora; Analiza datoriilor...

1

Resurse umane

Servicii de recrutare personal Stabilirea cerintelor postului si fisei postului pentru locurile vacante; Definirea strategiei de cautare a...

1

Securitate si Sanatate in Munca (SSM) si Situatii de urgenta (SU)

Securitate si Sanatate in Munca (SSM) Realizarea dosarului de evaluare a riscurilor in domeniul sanatatii si securitatii in munca; Intocmirea...

1

Servicii conexe

Servicii intocmire documente si reprezentare la registrul comertului Infiintare societati comerciale si PFA; Modificari pe parcursul existentei...

Testimoniale

Cateva cuvinte de la clientii si partenerii nostri

Am inceput colaborarea cu E.T.I.C. EXPERT in urma cu mai multi ani. Pe parcursul colaborării am descoperit o echipa de profesioniști in domeniul financiar-contabil si fiscal care iși face meseria cu pasiune, implicare si responsabilitate. Colaborarea noastra se bazează pe respect si consideratie reciproca, pe confidentialitate si pe o comunicare eficienta si prompta. Asadar, recomandam E.T.I.C. EXPERT pentru calitatea serviciilor lor in domeniul financiar-contabil, fiscal, resurse umane – salarizare și înfiintare/modificare de societati comerciale. Success E.T.I.C. EXPERT.

Dr. MBA Alin PosteucăManaging Partner - Exegens Management Consultants

Cei de la biroul ETIC au preluat rapid si fara probleme situatiile financiare existente, oferindu-mi toate informatiile si suportul lor atunci cand am avut nevoie. Faptul ca am siguranta ca se ocupa cineva competent de documentele financiare, ne da libertatea sa ne concentram pe clientii companiei si rezolvarea problemelor lor.

Adrian MantoiuBrainworks

Servicii contabile de nota 10 si suport rapid, informari periodice legate de ultimele noutati aparute in domeniu, intr-adevar servicii profesionale.

CEO JRV Exclusive Couture

Colaborarea noastra cu ETIC Expert a inceput in anul 2013, cand firma noastra se afla la inceput. Inca de la inceput am beneficiat de servicii de exceptie, livrate intotdeauna rapid. Daca ar fi sa caracterizam echipa ETIC Expert in doar cateva cuvinte, acestea ar fi: profesionisti, rigurosi, conectati in permanenta la schimbarile din piata.

Recomandam cu toata increderea serviciile ETIC Expert !

Florin NitaBusiness Administration Manager Tensa

Colegii de la E.T.I.C. au fost alaturi de noi inca de la inceput, ne-au ajutat sa facem primii pasi iar acum se implinesc 5 ani. Faptul ca am ramas parteneri in tot acest timp este marturia unei relatii bazate pe respect, flexibilitate si profesionalism. 

Dragos StanRompet

Colaborarea cu ETIC EXPERT coincide cu momentul startului nostru, in 2004. Si tocmai aceasta colaborare indelungata demonstreaza, o data in plus, atuurile ETIC EXPERT: profesionalismul si nivelul ridicat de expertiza pe care dansii le asigura, zi de zi. De asemenea confirma seriozitate, continuitate si credibilitate in serviciile pe care le asigura. Astfel ca - dupa 12 ani de colaboare - sunt pentru noi cu mult mai mult decat un furnizor vechi si de incredere: ii privim ca pe o extensie fireasca a echipei noastre; ne sunt coechipieri in aceasta barca in care vaslim cu totii in aceeasi directie.

Cosmin MorarManaging Partner Decorporate Media

Am inceput colaborarea cu ETIC Expert acum multi ani si suntem foarte multumiti de calitatea serviciilor pe care ni le ofera, cat si solutiile pe care ni le furnizeaza pentru a creste afacerea. Mai mult de atat, de fiecare data cand am avut nevoie de consultanta specializata, echipa ETIC Expert ne-a oferit tot suportul necesar atat pentru noi cat si pentru sutele companii cu care colaboram. Recomand cu incredere colaborarea cu aceasta companie, de fiecare data cand am ocazia!

Valentin ManescuBusiness Development Manager Webecom

Etic este mai mult decat o firma de contabilitate. In cei aproape 10 ani in care am lucat impreuna am avut langa noi un partener de incredere, competent, prompt si care ne intampina mereu cu un zambet. I-am recomandat de fiecare data pentru ca sunt seriosi, proactivi si intodeauna la curent cu noutatile legislative.

CEO ThrowpointCEO Throwpoint

Etic reuseste sa explice contabilitatea pe intelesul nostru. Echipa Etic a demonstrat implicare totala si o comunicare excelenta in relatia cu noi si clientii nostri. Ii recomandam ca fiind un colaborator de incredere si apreciem serviciile lor si flexibilitatea solutiilor oferite.

CEO LumevoCEO Lumevo

Pentru a avea succes in domeniul meu, este esential sa ma pot ocupa de partea creativa fara sa-mi fac griji pentru aspectele contabile. Asadar, ETIC Expert, multumesc ca imi oferi prilejul sa fiu creativa.

Alma GhiuleaAntreprenor chromatiq.ro